Vad är I-UV?

01.01.2014 22:05

Den 25 december 2012, avslöjade tre offentliga förvaltare banbrytande juridiska dokument som registrerats på uppdrag av ett folk. Från detta ögonblick, var en gräsrotsrörelse född när dokumenten svepte över hela världen som en löpeld.

Sedan dessa anmälningar, har hundratusentals människor över hela världen blivit inspirerade att agera på ett gemensamt mål: Frihet från det gamla slaverie systemet och ett val att leva sitt liv enligt egen fria vilja och fritt vilja val.

Med hjälp av en gemensam rättslig process, har nuvarande system såsom regeringar och banker lagligt och juridiskt blivit ogiltigförklarade, så att vi kan få ett slut på deras företags framfart av bedrägeri och svek.
 
OPPT's dokumenten öppnade dörren så att folk skulle kunna frigöra sig från de misslyckade systemet och SAM-SKAPA ETT NYTT system. Detta framgår Enligt de önskemål OCH fria Viljans val av varje, jag DET Högsta Goda för Alla.
 
En tidslinje av The One People’s Public Trust 
(För en mer detaljerad tidslinje, se nedan)
 
Det hela började år 2009, då tre kollegor, däribland Heather Tucci-Jarraf, en bank, en handels- och finansierings verkställande, tillsammans med andra, genomförde en undersökning av lånbedrägerier vid Världsbanken. Deras rapport blev känd som Treasury Finance AG: Slut Bullet Rapport - Paradigm - 
 En rapport om bank-, domar- och regerings korruption.
 
Det fastställdes att inga egentliga lån som någonsin gjorts, och att även om det kan finnas lagliga pengar, fanns det inget sådant som lagliga nuvarande fonder. I stället var det faktiskt ett privat slaveri, systemet förlitar sig på människors okunskap om avtal som de omedvetet hade blivit bundna av.
 
Ett utdrag ur rapporten säger:
"Det privata-pengar-för-allmänheten använda banksystemet är det ständiga forum, nämnare och främsta av alla brott mot mänskligheten, härskare, kontrakt, och handel, inbegripet men inte begränsat till brott mot freden, intrång, och ofrivilligt slaveri, genom illegal bedrägeri, är tvång, våld, stöld och bedrägligt beteende och handlingar ... genom noggrant urval och placering av den privata banksystemets agenter i regeringen och Amerikas Förenta Stater har serverat det privata banksystemet till skada och skadat Amerikas folk och folket i världen, den privata banksystemet har olagligt tvingat principer på global nivå".

Se full rapport här.

Utredarna kom fram till att detta system inte skulle kunna räddas, så varför fortsätta att lägga någon energi på att rädda den. THE PEOPLE´S PUBLIC TRUST eller OPPT bildades av tre av dessa utredare, förvaltarna är Heather, tillsammans med Caleb Skinner och Randall Hollis, när de bestämde sig för att lämna ut rapporten och annat rön till allmänheten.
 
Med hjälp av en rad rättsliga åtgärder och Uniform Commercial Code registreringar förvaltarna skickade meddelanden till bankerna och företags regeringar som anger alla olagliga påståenden om ägande och åtgärder för förvaltning och kontroll av sina huvudmän, agenter och förmånstagare lagligen och juridiskt korrekt annulleras och avskärmad på av egen fri vilja valt att inte åtgärda de skador de orsakat.
 
De dokument som fastställs vidare att dessa enheter hade absolut ingen rättslig status eller myndighet mellan individer och deras skapare. Ingen av de anmälningar har vederlagts, eftersom detta skulle ha avslöjat avsikt och bedrägerier av dessa ex-enheter.
 
Från dessa utmätningar kunde OPPT bevaka, skydda och bevara alla varelser på planeten, inklusive guld och silver som tidigare missbrukats och missbrukas av banksystemet. De enda folk på denna planet, individuellt och lika, blev det enda lagliga och rättsliga emittenter av alla legitima representation av värde, särskilt valuta.
 
Den påstådda main stream banksystemet hade inte längre någon uppbackning i tillgångarna. Förvaltarna kommer tillbaka och tilldelas en betydande mängd av värde för varje människa, ett värde som kan betala skulden för den genomsnittliga personen många, många gånger om, om skuld eftersom vi visste att det fortfarande existerade.
 
All skuld eliminerades av det faktum att bankerna valde att inte tillhandahålla någon verifierbar dokumentation om ett lån någonsin gjorts, som en fråga om lag, som en sakfråga, och som en fråga om allmän ordning, och bankerna därför valde genom sin fria vilja att utestänga sig själva.
 
Den globala giltighet av UCC
Den stora frågan som vi måste vara tydliga på är: Om Uniform Commercial Code (UCC) har sitt ursprung i USA, hur och varför är det OPPT och I-UV som är avgöranden och giltiga och tillämpbara i varje nation och därför varje enskild person i denna värld?
 

Lite historia ... Uniform Commercial Code (UCC) publicerades första gången 1952 för att harmonisera lagstiftningen i försäljning och andra kommersiella transaktioner över hela USA, samt aktivt motverka användning av juridiska formaliteter för att göra affärskontrakt, för att låta verksamheten till gå framåt utan inblandning av advokater eller beredning av genomarbetade dokument.

Det är dock viktigt att veta att alla nationer och stater i denna värld blev på något sätt lagligt registrerade företag med USA Securities and Exchange Commission (SEC). Det betyder att ALLA UCC Avgöranden är juridiskt tillämpliga på alla nationers juridiska personer och att varje nationers "anställdas (medborgare) redovisas också och behandlas som juridiska bolag och är registrerade som kommersiella" fartyg", vars värde "kan handlas och säljs som ägodelar".

Du kan helt enkelt gå till https://www.sec.gov/edgar/searchedgar/companysearch.html och söka antingen SIC 8888 (för "Utländska regeringar") eller SIC 8880 (för "amerikansk Kvitto Depository") och se själv om ditt "land" är listad som en företagsenhet på USA-börsen. Om ditt land är det, kommer du också att se Årsredovisningar för ditt "lands" filer för varje år med SEC, som en del av det är lagligt, företagets skyldighet.

Vad är nästa steg?
En av de många viktiga förändringar som skett sedan den ursprungliga OPPT domen är att vi nu lever i en värld av obegränsat ansvar och skuld och denna otroliga paradigmskifte börjar veckla ut just nu .
 
Så varför är det dagliga livet fortfarande samma? Även om det gamla systemet fortfarande är i förnekelse och även om det finns förhandlingar som pågår kontinuerligt på högsta nivå, har nyheten om förekomsten av Trust hållits utanför de traditionella medierna genom fritt företags system för att medvetet lura ett folk av den här planeten och att hålla dem från att lära sig sanningen.
 
Du är nu en del av det paradigmskifte. Du är ett folk.
 
Användning av OPPT dokument lagligt och juridiskt utmanar vissa individer som fortfarande handlar i okunnighet om det nya systemet eller medvetet, frivilligt och medvetet försöker tillskansa sig, bryter, invaderar, upphäva, underkuva, eller insubordinate någon varelse på denna planet . Det är också en inbjudan att delta öppet, med integritet, i den största period av förändring någonsin sett på den här planeten.
 
Under de kommande månaderna kommer vår värld att förändras till oigenkännlighet. Vår sanna historia kommer att avslöjas tillsammans med sanningen i det system som vi har levt under. Mycket teknik som inte lämnas ut för oss kommer att släppas, inklusive elproduktion, hälsa och transporter. Krig, sjukdomar och föroreningar kommer att bli ett minne blott.
 

Var och en av oss måste göra vår egen forskning. Tålamod krävs när vi utvecklar vår egen uppfattning om vad som sker och välja vad vi gör med denna information endast när det genljuder inom oss..

För att läsa en kort sammanfattning om OPPT och vad det innebär, klicka här.

En detaljerad tidslinje ...
 

Katalysator utredning 
 
Mars 2009: Utredning "spegel lån" vid världsbanken började, som varar tre månader
Juli 2009: Utredning inleddes i bedrägliga lån och papper spår
 
Fas ett: Paradigm Rapport
 
Juni 2010: Paradigm rapport klar
December 11, 2010: Heather introducerades till ett verktyg som heter "Public Trust
 
Fas två: Testa den rättsliga processen och dess band med bankerna
 
Jan 2011: Började "testfall" på Heather hem
Juni 2012: Färdig "testfall" på Heather hem
3 maj 2012: UCC Arkivering - Inträde av gäldenären, gäldenären staten och Gälde när Intl
 
Fas tre: Arbeta med PTW för en lösning
 
4 JULI 2012: Trustees meddelade att de skulle göra det "equity samtalet".
7 Juli 2012: Trustees ordern för UCC anmälningar som ska lämnas in
Oktober 2012: Inga genmälen - Privat slaverisystem nu avskärmad
BIS 22 oktober: Trustees be att inspektera guld i Schweiz.
28 November 2012: UCC Arkivering - Försäkran om Fakta
 
Fas fyra: UCC registreras och arkiveras blir Global Avgöranden
 
25 December 2012: Första officiella tillkännagivandet av den nya rättsliga Landskap
24 mars 2013: UCC Arkivering - I och Universal Value Exchange
9 April 2013: I-UV gåva Godkända
 
Du har fått din frihet och nu du använder den klokt och för allas bästa. Sålunda ...
 
"Hålla inbillar frånvarande gränser och DO'ing vad du tror."

 

(källa; I-uv)