Vad är new earth project?

28.12.2013 09:01

 manifest  hälsa  suverenitätet regenerering av miljön företräde för fred, rättvisa och frihet • skydd av inhemsk och kulturell visdom • harmonisering av den globala handeln med hållbarhet  avskaffande av alla hot som massförstörelsevapen och kärnvapen  todling och bedömning av alla andliga och kulturella värden   inrättandet av etisk och ansvarsfull styrning i hela världen  positiv utveckling av vår utbildning och nya metoder för lärandefrämjande av alla individuella friheter  höjden av skönhet, konstnärliga uttryck och mänsklig kreativitet  restaurering av ärlig och öppen debatt i våra medier  säker-hysande av banbrytande medicinska botemedelskydd av tekniska framsteg  kungörandet av fri energi  ekonomiska reformer

New earth project är ett banbrytande initiativ för att förena mänskligheten i en gemensam sak : att definiera en värld formad av medvetna människor , för att åstadkomma sunda , glada och välmående liv . människor runt om i världen stiger upp och krävde att högdragna regeringen står ner . ingen av oss vill att vår värld ska färgas ytterligare genom konstruktion av krig , övervakning - kultur , tvångs vaccinationer , mat - frimärken, företags hänsynslöshet och media - manipulation . vi är redo för ett annorlunda civilisations nedladdning ...

 
 
Den nya jorden visionen: inbjuder oss att avsluta den gamla ordningen - nu ! - Av vår egen samtycke, över till synes omöjliga klyftor. Det erbjuder en heltäckande plan för att åstadkomma detta ...
 
Nya jorden samhället: banbrytande sociala experiment som fungerar som riks exemplar efter den perfekta hållbar, medveten gemenskap.
 
Nya jordinstitut: internationella centra för spetskompetens och innovation i medvetandet, avancerade vetenskaper, läkande och välbefinnande.
 
Nya jord retreater: förlägger där studenter, besökare och visionära kunder både kan uppleva världens mest avancerade pedagogiska, tekniska, föryngrande och helande anläggningar i blomstrande naturliga biosfärer.
 
Nya jord festivaler: ett enhetligt globalt fokus händelse presentera en hållbar vision för en ny jord genom den glada firande och utläggning av konst, musik, teater, dans, mat, nya vetenskaper, helande och visdom.
 
Ny jord portalen: en banbrytande uppslukande online-portal som fungerar som den planetariska "prövosten" för alla de nya jord samhällen, boende, program och initiativ runt om i världen.
 

(Källa; https://www.new-earth-project.org/about-us/)