Vad är ubuntu movement?

27.12.2013 20:09

I Ubuntu befrielserörelsen kallas också för;

UBUNTU Contributionism
Ubuntus bidrag System
UBUNTU Party - som den politiska fronten


_______________________________________________________________________________________________________________________
 

En plan för en ny social struktur
"Låt alla bidra med sina naturliga talanger eller förvärvade kunskaper till större nytta för alla i samhället. Låt oss utnyttja den rikedom av vårt land för att ge överflöd på alla områden i livet för folket. "Michael Tellinger 2005.
 
LÅT OSS ÅTERSTÄLLA RÄTTIGHETER FÖR FOLKET TILL FOLKET
Begreppet Contributionism uppstod först 2005 ur forskning om människans antika historia och hur civilisationen har förvandlats under tusentals år. Det blev också klart att alla gamla kulturer omfamnar en filosofi som var i stort sett identisk för att överleva som isolerade samhällen. Detta är filosofin av Ubuntu, eller vad jag ursprungligen kallar det, Contributionism.
 
Det kan beskrivas som följande: "Om det inte är bra för alla, är det inte bra alls." Jag uppmanar er att läsa så mycket du kan på vår hemsida för att informera dig själv och inse hur enkelt det egentligen är. Jag uppmanar er att avsätta några förutfattade idéer om hur det kan likna andra system och förhastade slutsatser innan du har tagit den enkla grundläggande grunderna i detta vackra sätt att leva som är avsedd för att låta alla människor att trivas och njuta av livet till sin fulla potential. Utan de drakoniska regler och restriktioner som har införts för mänskligheten överallt i dag av dem som är tänkta att tjäna oss - folket.
 
En tid av stora förändringar
Ett nytt sätt att Överflöd Ahead - NU!

Varje socio - politiska system som vi någonsin har haft som den mänskliga rasen har misslyckats oss dramatiskt. Sydafrica, liksom resten av världen, sitter nu på randen till fullständig och förödande finansiell härdsmälta med katastrofala resultat för dess folk.
 
Om vi ​​inte börjar att utforska en helt ny väg framåt för vårt land och mänskligheten kommer vi säkerligen att förstöra oss själva. Eftersom " en organism i krig med sig själv är dömd. " Carl Sagan
 
Denna situation kan inte fortsätta och vi måste hitta varaktig och verklig lösning snarare än de ständiga tomma löften om ett litet antal sk ledare som absolut inte visar sin kapacitet och inte heller för avsikt att komma med hjälp till dess folk.
 
Vi befinner oss i en tid av stor förändring och det är upp till oss att göra de förändringar som vi, folket, vill ha för oss själva. De säger att historien har lärt oss någonting. Nåväl - detta är den tid då vi äntligen har att lära av historien och välja en helt ny kurs som kommer att befria människorna från den oändliga ekonomiska och finansiella slaveri vi alla är fångade i.
 
Vi är de 99 procenten, och det är upp till oss att sluta vara offer och ständigt be om allmosor från regeringen, som är våra tjänare, och hellre välja ett nytt sätt med enighet och överflöd för oss själva.
 
För att uppnå detta krävs en total förändring av tänkande och ett paradigmskifte från de vanliga medborgarna i landet. Det kommer att kräva att ta tillbaka makten från politikerna och regeringarna som de har skapat, med sina komplicerade rättssystem, för att skydda sina egna intressen och dagordningar för de stora multinationella företagen som stöder dem.
 
Tänk dig att leva i en värld där allt som tänkas kan uppnås, utformas, mätts, planeras, tillverkas, genomföras, byggs, planteras , lagas , skulpteras, målat eller tillhandahålls av folket, för folket. Detta är en värld av UBUNTU Contributionism - Inga hinder för framsteg.


(källa; https://www.ubuntuparty.org.za/p/home.html)